Omslagsformgivare: Daniela Juvall. Fotograf: Louise Helmfrid.

boken

Hur du lyckas i en vit värld

”Hur du lyckas i en vit värld” är en av årets mest omtalade bok som nått över 4 miljoner svenskar och sålde slut två gånger innan den ens lanserats. Vill du accelerera din framtid och boosta din karriär? Den här boken ger både inspiration för att våga drömma större och pratiska verktyg för att skapa en motorväg för dig framåt. Kända profiler såsom artisten Timbuktu, journalisten Alexandra Pascalidou och entreprenören Andra Farhad Börshajen har redan prisat boken som bla ”Sveriges viktigaste bok just nu”. Och det är tack vare Siduri Polis 15 års erfarenhet som entreprenör och att ha coachat över 200 nya talanger att få sina företag att växa. Haffa nu!

SIDURIS ord om boken

Jag behövde ett sätt att ta mig fram, för jag blev aldrig bjuden till middagen där möjligheterna serverades. För mig har skrivandet varit mitt sätt. Minns ni den där debattartikeln på Expressen jag skrev som 17-åring? Den var så kontroversiell, men samtidigt möjliggjorde så att jag kunde frilansa som skribent för otaliga massmedier. Jag, en nobody, fick tack vare skrivandet en väg in. Därefter fick skrivandet en annan form när jag skrev dikter och historier ur mitt liv på min blogg med över 15.000 unika läsare i veckan. Och efter det tog jag mitt skrivande in i entreprenörskapet för att skriva hundratals affärsidéer, planer och visioner. Och nu har jag skrivit en bok. Som dessutom ska släppas på Sveriges största bokförlag Bonnier. Ni förstår inte hur stort det är för mig! Från att vara en ex-nobody, till att få mina ord hörda.


Jag hoppas att denna bok matters, på flera sätt än ett. Jag hoppas att det jag har skrivit kan skapa identifikation med oss som behöver se våra berättelser ta plats och inspiration för de som nu behöver vara tysta och lyssna. Och jag hoppas att fler icke-representerade ser författarskapet som en dröm som även vi kan äga. Därför har skapandet av boken varit minst lika viktig som innehållet i den. På Instagram delar jag med mig av skrivarprocessen under #SiduriSkriver och alla externa aktörer som vi har använt i framtagningen av boken är svenska people of color. Den här boken är skapad av oss, för oss.


Men den här gången är alla bjudna till bordet


Bonnier Forums ord om boken

Superentreprenören Siduri Poli levererar en ögonöppnande självbiografi full av kraftfulla tips och verktyg för att ta sig in i stängda rum. För, let’s face it: vi lever i en vit värld där alla inte har samma möjligheter. Men det går att lyckas även om du inte tillhör normen. Med utgångspunkt i ärliga berättelser från sitt eget liv diskuterar Siduri rasism och samhällsfrågor och formulerar tio konkreta principer som coachar läsaren till att gå sin egen väg, oavsett vad. För en sak är säker: Möjligheterna utanför den vita normen är oändliga – och det finns en plats för alla som drömmer om att ”make it big”.

kontakt

Kontakta och boka siduri poli

Jag ser fram emot att höra från dig och diskutera hur jag kan hjälpa dig. Tveka inte att kontakta mig. Låt oss samarbeta och skapa något fantastiskt tillsammans.